FAQ

veelgestelde vragen

Wanneer krijg ik korting?

U krijgt korting wanneer u 2 of meer verschillende activiteiten boekt voor meer dan 8 deelnemers. Hoe meer activiteiten u boekt, des te meer korting u zal ontvangen. Het systeem berekent automatisch de korting die u zal krijgen.

Hoe kan ik mijn activiteiten boeken?

U kunt het beste online boeken, dit is de beste en snelste weg om te boeken. Hiermee vermijden we ook dubbele boekingen en eventuele misverstanden. Wanneer u boekt, zal u 25% van het totale bedrag als voorschot moeten betalen. Het resterende bedrag zal u dan ter plekke betalen. Voor kleine groepen van 2 of 3 personen kan u zaterdag tussen 14u en 18u telefonisch reserveren.

Kan ik ergens genieten van een drankje?

Ja, u kan genieten van een drankje en klein hapje. Let op de cafetaria behoort wel niet tot onze firma. Voor meer informatie over de cafetaria info@actionvalley.be of telefonisch via 089 23 45 47.

Is het mogelijk mij ergens om te kleden of te douchen?

Ja, dit is zeker mogelijk. U kan gratis gebruik maken van douches en kleedkamers, voor zowel dames als heren.

Wat als we de dag van de activiteit met 1 of 2 deelnemers meer of minder zijn?

Geen enkel probleem! Het aantal deelnemers mag ±10% afwijken van het totaal aantal deelnemers. Niet geldig voor alle voordeel pakketten. Let wel op dat je het minimum of maximum aantal deelnemers respecteert. Je kan deze bij de uitleg van de activiteiten terugvinden. Het verschil in totaalbedrag wordt dan achteraf berekend en betaald.

Een van onze deelnemers is zwanger of mindervalide. Vormt dit een probleem voor het deelnemen aan de activiteiten?

De persoon in kwestie mag zelf bepalen of hij/zij wil deelnemen aan de activiteit(en). Je kan bijvoorbeeld bij de CUBE challenges zelf bepalen om enkele kamers over te slaan en ze niet allemaal mee te doen.

Is er een parking voorzien?

Ja, we zijn voorzien van een ruime parking. Hiernaast hebben we op enkele meters van de deur een parking voor mindervalide tot onze beschikking. Bent u met de fiets? Geen probleem, u kan uw fiets opbergen in onze fietsenstalling.

Kan ik mijn spullen ergens veilig opbergen?

Ja, dit kan zeker. We hebben een 20-tal lockers tot onze beschikking waar u uw spullen veilig in kan opbergen.

Kan ik Kickcity vlot bereiken?

Ja, dit kan zeker. Met de auto is Kickcity vlot bereikbaar via de autostrade. Kickcity ligt op enkele minuten van de E314. Ook met het openbaar vervoer kan u ons makkelijk bereiken. Op enkele minuutjes wandelen ligt een bushalte die u kan gebruiken.

Vanaf hoe oud kan mijn kind terecht bij Kickcity?

Vanaf 8 jaar kan u verschillende activiteiten boeken bij ons. Lasergame, Bubble Foot, Baby Foot, Gellybal, ... allemaal activiteiten die u vanaf 8 jaar bij ons kan komen doen!

Boek meerdere activiteiten en ontvang 5% tot 20% korting!

Ontdek Meer

alles over onze activiteiten

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Boek Online

Boek meerdere activiteiten en ontvang tot 20% korting!

plan een onvergetelijke dag