Kids lasergame

kids lasergame

Bij Kickcity Lasergames in Genk kunnen kinderen van alle leeftijden hun verjaardag vieren of van een leuk schooluitje genieten. Kom zo snel mogelijk naar ons voor je volgende feest en creëer levenslange herinneringen.

Maak uw offerte

€25/pp (€35)

60 min (120 min)

6-20

outdoor

vanaf 8 jaar

Prijs geldig bij reservatie van ten minste 5 activiteiten of sloten, bekijk de prijstabel​​​​​​​.

kids lasergame

Elke spelkeuze voor de Kids Lasergame omvat een onbeperkt aantal kogels en heel veel spelmodi! Kickcity Lasergames in Genk zorgt ervoor dat elk kind het feest verlaat met een permanente glimlach op zijn of haar gezicht!

26-1024x768.jpg

Zet je schrap voor een fantastisch avontuur!

Veiliger kinderamusement dan Kids Lasergame vind je niet! Volg wel altijd de aanwijzingen van onze coach. Kickcity zorgt voor professionele begeleiding en tips voor een fantastisch avontuur!​​​​​​​

Jongen wil Man worden  (vrijgezellenfeest)

Wil je de mannen van de jongens scheiden en plezier beleven terwijl je het doet? Accepteer onze uitnodiging voor een vrijgezellenfeest in de arena van Kickcity. Onze leuke Lasergame Arena is de ideale plek voor tactische avonturen.

Zet je schrap voor uren van plezier en spanning, met ultramoderne apparatuur en spellen. Iedereen in je groep zal genieten van een episch gevecht, out- of indoor. Plan je volgende vrijgezellenfeest bij  ons! Vanaf wanneer je aankomt bij Kickcity Genk, zal je non-stop en actievol plezier beleven! 

Als teambuilding

Lasergame is een geweldige activiteit als teambuilding voor bedrijven, verenigingen, clubs, ...
Neem contact op en we plannen je teambuilding, zelfs buiten de reguliere openingsuren van KickCity.

Met vrienden en familie

Wil je gewoon eens lekker uit te bol gaan met je vrienden of familie?
Kom naar KickCity! Een onvergetelijk vrijgezellenfeest, een verjaardag vieren, ... er is geen reden gek genoeg om je eens helemaal te laten gaan.

alles over onze activiteiten

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Boek Online

Boek meerdere activiteiten en ontvang tot 20% korting!

plan een onvergetelijke dag