Lasershock

Lasershock

De perfecte combinatie van opwindend plezier en klassieke angst, maar zonder blauwe plekken: ontdek Lasershock, het volledig veilige elektrische shock-systeem dat àlle volwassenen bij het spel betrekt!

reserveer nu

€27/pp (€37)

60 min (120 min)

6-20

outdoor

vanaf 18 jaar

Prijs geldig bij reservatie van ten minste 5 activiteiten of sloten, bekijk de prijstabel​​​​​​​.

Lasershock

Wie zei dat lasergamen in de eerste plaats voor kinderen is? Bij Kickcity is het voor alle leeftijden dankzij een extra stap: de introductie van een veilige shock-functie, die bij geen enkele andere tag te vinden is. Lasershock is de perfecte combinatie van opwindend plezier en klassieke angst, maar zonder blauwe plekken...

Elektrische schokken, maar volledig veilig!

Veilig elektrische schokken uitdelen en ontvangen? Met Lasershock kan het! Volg wel altijd de aanwijzingen van onze coach. Kickcity zorgt voor professionele begeleiding en tips voor een spannend avontuur!​​​​​​​

Jongen wil Man worden  (vrijgezellenfeest)

Wil je de mannen van de jongens scheiden en plezier beleven terwijl je het doet? Accepteer onze uitnodiging voor een vrijgezellenfeest bij Kickcity! Onze spannende Lasershock is de ideale plek voor tactische avonturen.

Zet je schrap voor uren van plezier en (ont)spanning, met ultramoderne apparatuur en spellen. Iedereen in je groep zal genieten van een episch gevecht, out- of indoor.
Plan je volgende vrijgezellenfeest bij  ons! Vanaf wanneer je aankomt bij Kickcity Genk, zal je non-stop en actievol plezier beleven! 

Als teambuilding

Lasershock is een geweldige activiteit als teambuilding voor bedrijven, verenigingen, clubs, ...
Neem contact op en we plannen je teambuilding, zelfs buiten de reguliere openingsuren van KickCity.

Met vrienden en familie

Wil je gewoon eens lekker uit te bol gaan met je vrienden of familie?
Kom naar KickCity! Een onvergetelijk vrijgezellenfeest, een verjaardag vieren, ... er is geen reden gek genoeg om je eens helemaal te laten gaan.

alles over onze activiteiten

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Boek Online

Boek meerdere activiteiten en ontvang tot 20% korting!

plan een onvergetelijke dag