Lasershock

Lasershock

De perfecte combinatie van opwindend plezier en klassieke angst, maar zonder blauwe plekken. Ontdek Lasershock, het volledig veilige elektrische shock-systeem dat alle volwassenen bij het spel betrekt! De ideale uitdaging voor de echte durvers onder ons!

Stel hier je programma samen

€30 per persoon voor 60 minuten

60 min 

Reserveer nu voor minimum 6 en maximum 26 personen

Outdoor

Vanaf 16 jaar

Lasershock


Nieuw bij Kickcity: De Lasershock! Wij introduceren u een veilige shock-functie, die bij geen enkele andere lasergame te vinden is. Lasershock is de perfecte combinatie van opwindend plezier en klassieke angst. Je kan dit vergelijken met paintball of airsoft, maar dan zonder de blauwe plekken of het vervelend masker. Het excuus: "ik was niet geraakt" telt vanaf nu ook niet meer. Extra voordeel hierbij is dat je onbeperkte munitie hebt en de tegenstander dus zo nog makkelijker kan verslaan. Een dagje plezier en lachen krijg je gegarandeerd, het ideale spel voor je vrijgezellenfeest!

Elektrische schokken, maar volledig veilig!

Veilig elektrische schokken uitdelen en ontvangen? Bij onze gloednieuwe Lasershock kan het! Volg wel altijd de aanwijzingen van onze begeleiders. Kickcity zorgt voor een professionele begeleiding en tips voor een spannend avontuur!​​​​​​​

Jongen wil Man worden  (vrijgezellenfeest)

Wil je de mannen van de jongens scheiden en plezier beleven terwijl je het doet? Accepteer onze uitnodiging voor een vrijgezellenfeest bij Kickcity! Onze spannende Lasershock is de ideale plek voor tactische avonturen.

Zet je schrap voor uren plezier en (ont)spanning, met ultramoderne apparatuur en spellen. Iedereen in je groep zal genieten van een episch gevecht, out- of indoor.
Plan je volgende vrijgezellenfeest bij ons! Vanaf het moment dat je aankomt tot dat je buitenwandelt, zal je non-stop actie en plezier beleven bij Kickcity Genk!

Als teambuilding

Lasershock is een geweldige activiteit als teambuilding voor bedrijven, verenigingen, clubs, ...
Neem contact op en we plannen je teambuilding, zelfs buiten de reguliere openingsuren van KickCity.

Met vrienden en familie

Wil je gewoon eens lekker uit te bol gaan met je vrienden of familie?
Kom naar KickCity! Een onvergetelijk vrijgezellenfeest, een verjaardag vieren, ... er is geen reden gek genoeg om je eens helemaal te laten gaan.

alles over onze activiteiten

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Boek Online

Boek meerdere activiteiten en ontvang tot 20% korting!

plan een onvergetelijke dag