Is laser kleiduifschieten gevaarlijk?Niets is leuker dan een dagactiviteit inplannen met familie, vrienden of collega's. Maar de activiteit moet natuurlijk geschikt zijn voor iedereen. Om misverstanden te voorkomen zetten wij graag onze meest voorkomende vragen op een rij. 

Wat is laser kleiduifschieten?

Het principe van laser kleiduifschieten is in principe net hetzelfde als het echte kleiduifschieten. Je schiet met echte Winchester jachtgeweren, die omgebouwd zijn tot laserguns, op plastic disks met een reflector die met 180 km per uur door de lucht worden geschoten.

Je kan met 10 personen tegelijk schieten. Per schutter worden de punten geteld via de computer. Laser kleiduifschieten is een ideale activiteit als teambuilding met je collega's of je vereniging, maar net zo goed als leuke uitdaging met je vrienden of als vrijgezellenfeest. 

Is laser kleiduifschieten veilig?

Maak je geen zorgen, laser kleiduifschieten is veilig. De geweren die wij gebruiken werken met infrarood licht in plaats van hagel. Dit maakt het ook geschikt voor kinderen en beginners. Deze spelvorm is volledig ongevaarlijk omdat er wordt geschoten met infrarood licht, ook is er geen sprake van een terugslag. Je schiet niet met scherp, dus geen gevaar voor mens en dier. En geen sporen van klei en lood. En dat is goed voor het milieu.

Beschik je over een terrein van minstens 50m op 25m? Dan komt KickCity met het laser kleiduifschieten naar je toe en speel je op je eigen locatie naar keuze. Als kers op de taart bieden wij zelfs kleiduifschieten "by night" aan. Zo vliegen de fluoriserende disks in het rond. De pret kan niet meer op.

Wil jij graag laten zien wat je in je mars hebt tijdens het laser kleiduifschieten?

Bij Kickcity geniet je van originele en moderne activiteiten voor een onvergetelijke teambuilding. Ontdek laser kleiduifschieten of laat je verrassen door de nieuwste Virtual Reality games. Verkies je toch de echte wereld? Arrow tag, bijlen werpen, paintball en lasergames, bubble foot en zelfs menselijke tafelvoetbal... Kickcity doet jou ongetwijfeld een onvergetelijke dag beleven.

Maak hier een afspraak

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Boek Online

Boek meerdere activiteiten en ontvang tot 30% korting!

plan een onvergetelijke dag

alles over onze activiteiten

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Boek Online

Boek meerdere activiteiten en ontvang tot 20% korting!

plan een onvergetelijke dag