Vrijgezellenfeesten bij KickCity

Vrijgezellenfeesten bij KickCity

voor manen en vrouwen

Vier je afscheid van het vrijgezellenleven met een knal!

KickCity is de ultieme bestemming voor het organiseren van een episch vrijgezellenfeest. Of je nu de laatste dag van vrijheid viert met de mannen of met de vrouwen, wij hebben de perfecte activiteiten om er een onvergetelijke ervaring van te maken.

Voor de Heren

Vrijgezellenfeest voor manen bij KickCity Genk

  1. Lasershock is de perfecte combinatie van opwindend plezier en klassieke angst. Je kan dit vergelijken met paintball of airsoft, maar dan zonder de blauwe plekken of het vervelend masker.

  2. VR game EVA virtual reality op 500 m²-is een virtuele shooter game waar je het samen met je team opneemt tegen het ander team. Ongetwijfeld een unieke ervaring die je nooit meer gaat vergeten!

  3. Cube Challenges-vorm teams van 3, 4 of 5 personen en stort je in onze 20 unieke avonturenkamers. Elke kamer biedt een speciale uitdaging, variërend van breinbrekende puzzels tot fysieke proeven en vaardigheidstests.

  4. Laser kleiduifschieten; sensationeel, veilig en bovendien milieubewust. In een spannende competitie ga je op jacht naar de weggeschoten kleiduiven. Met 6, 10, 15 of zelfs 30 deelnemers tegelijkertijd maak je kennis met vier verschillende spelvormen.

  5. Bijlwerpen: hoog tijd om jezelf eens goed af te reageren? Richten ... gooien maar!
    Dan rest er nog 1 vraag: win je met kracht of techniek?

Vrijgezellenfeest voor vrouwen bij KickCity Genk

Cube Challenges-vorm teams van 3, 4 of 5 personen en stort je in onze 20 unieke avonturenkamers. Elke kamer biedt een speciale uitdaging, variërend van breinbrekende puzzels tot fysieke proeven en vaardigheidstests.

VR game EVA virtual reality op 500 m²-is een virtuele shooter game waar je het samen met je team opneemt tegen het ander team. Ongetwijfeld een unieke ervaring die je nooit meer gaat vergeten!

Olympiade is een plezante belevenis, waarbij een groep samenwerkt en de lachende gezichten centraal staan.

Gellyball is deale activiteit voor kinderen, maar ook gegarandeerd plezier voor volwassenen! Het idee is vergelijkbaar met paintball maar dan zonder de harde vetbolletjes.

Voor de Dames

Vrijgezellenfeest voor Vrouwen bij KickCity Genk

Wij bieden we een uiteenlopend assortiment aan activiteiten die ideaal zijn voor een meiden-vrijgezellenfeest: VR Game EVA, de creatieve uitdaging van onze Cube Challenges, of misschien de hilariteit van Olumpiade of Gellyball.

Visualiseer een dag vol lachen, competitie, en het creëren van onvergetelijke herinneringen met je beste vriendinnen. Dit is wat KickCity Genk je biedt voor je vrijgezellenfeest.

Waarom KickCity?

Op Maat Gemaakt: Of je nu de wildste avonturen zoekt of juist lacht en geniet, we passen het programma aan jullie wensen aan.

Flexibele Locaties: Bij ons in Genk of op een door jullie gekozen plek, binnen- of buitenland.

Deskundige Begeleiding: Ons ervaren team zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Aantrekkelijke Kortingen: Profiteer van groepsvoordelen voor een onvergetelijke dag zonder zorgen over het budget.

Veiligheid & Plezier: Geniet van een zorgeloze dag met vriendelijke begeleiding.

alles over onze activiteiten

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Boek Online

Boek meerdere activiteiten en ontvang tot 20% korting!

plan een onvergetelijke dag