Wat is bubble foot?Vergeet gewone voetbal, want bij bubble foot wordt iedereen in een opblaasbare bol gehesen. Dat maakt het spel een stuk uitdagender. Anders dan bij zaalvoetbal is contact, botsen en duwen toegelaten en zelf sterk aangeraden. En toch blijf je beschermd bij het botsen. Klaar om die figuurlijke 'bubbels' een positieve wending te geven?

Bubble voetbal tovert ongetwijfeld een lach op je gezicht. Het is de ideale activiteit voor verjaardagsfeestjes, teambuildingsactiviteiten, personeelsuitjes, vrijgezellenfeestjes, festivals of toernooien. Hilariteit alom. Voor kinderen zijn aangepaste maten beschikbaar.

Ben jij klaar om punten te scoren tijdens bubble foot?

Bij Kickcity geniet je van originele en moderne activiteiten voor een onvergetelijke teambuilding. Ontdek laser kleiduifschieten of laat je verrassen door de nieuwste Virtual Reality games. Verkies je toch de echte wereld? Arrow tag, bijlen werpen, paintball en lasergames, bubble foot en zelfs menselijke tafelvoetbal... Kickcity doet jou ongetwijfeld een onvergetelijke dag beleven.

Maak hier een afspraak

Heb jij bubble foot al eens gespeeld en is je team klaar voor iets nieuws?

Probeer dan eens baby foot. Baby foot, of menselijke/levende tafelvoetbal, wordt gespeeld met twee teams van 3 tot 7 spelers. Net als bij het klassieke tafelvoetbal heb je als speler een vaste plaats op het terrein. Werk samen met de spelers op je lijn om het ideale schot richting doel te zetten.

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Boek Online

Boek meerdere activiteiten en ontvang tot 30% korting!

plan een onvergetelijke dag

alles over onze activiteiten

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Boek Online

Boek meerdere activiteiten en ontvang tot 20% korting!

plan een onvergetelijke dag