Bubble Foot: Voetbal met een twist voor jouw vrijgezellenfeest


Zit je in de knoop om een spetterend vrijgezellenfeest te organiseren? Zoek je iets waarmee je gegarandeerd de lachers op je hand krijgt en herinneringen voor het leven maakt? Zoek dan niet verder! Bij KickCity hebben we de perfecte activiteit voor jullie bijzondere vrijgezellen: feestelijk bubble voetbal!

Wat is Bubble Foot?

Bubble Foot, of bubble soccer, is een hilarische variant op het traditionele voetbalspel. Verbeeld je eens een stel volwassenen in gigantische transparante bollen die over het veld stuiteren, botsen en rollen terwijl ze proberen de bal te trappen. Het klinkt toch als een dijk van een feestje? En dat is het ook! Bij KickCity tillen we deze unieke voetbalervaring naar een hoger niveau. We blazen niet alleen lucht in de bellen, maar we blazen ook nieuw leven in jullie vrijgezellenfeest.

Bubble Foot: Voetbal met een twist voor jouw vrijgezellenfeest

Het concept van Bubble Foot is simpel: elk speler wordt gehuld in een opblaasbare bol die het bovenlijf en het hoofd omvat. Hierdoor krijgt het partijtje voetbal een complete make-over. Met deze bubble foot twist is elk potje een lachwekkende chaos die tegelijkertijd teamwork en een flinke dosis strategie vereist.

KickCity biedt de optimale ervaring voor jouw voetbal vrijgezellenfeest. Gelegen in het hart van Genk, kunnen we de activiteit ook naar een door jou gekozen locatie brengen. Perfect voor een dag waarbij je wat anders wil dan alleen maar pintjes achterover tikken.

Waarom Bubble Foot voor jouw vrijgezellenfeest?

Oké, laten we eerlijk zijn: de tijd van enkel een nachtje doorhalen in de kroeg is passé. Vandaag de dag wil je iets unieks, iets dat je nog niet eerder hebt gedaan. En laten we wel wezen, wie houdt er nou niet van een goede ouwe partij voetbal met een hilarische twist? Bij KickCity snappen we dat als geen ander.

Een unieke voetbalervaring met Bubble Foot

Wanneer het over een bijzondere vrijgezellen gaat, willen we buiten de gebaande paden treden en iets unieks aanbieden. Bubble Foot is meer dan alleen een spel, het is een ervaring die de vrijgezel en de gasten nog lang zullen heugen.

Jullie worden begeleid door ons vriendelijke personeel, die zorgen voor een professionele aanpak vol plezier en veiligheid. Afhankelijk van de grootte van jullie groep, bieden we ook nog eens aantrekkelijke kortingen aan. Wie wil er nu niet een dergelijk feestelijk bubble voetbal voor een nog feestelijker prijsje?

Klaar voor de aftrap bij KickCity?

Dus, ben je klaar om je te buiten te gaan aan een partijtje Bubble Foot: Voetbal met een twist voor jouw vrijgezellenfeest? KickCity staat klaar om jullie een dag vol plezier te bezorgen. Samen een balletje trappen was nog nooit zo lachwekkend. Zin in meer actie na het voetballen? We hebben ook activiteiten zoals VR-games en kleiduifschieten om jullie vrijgezellendag compleet te maken.

Image description

Bubble foot | KickCity

Voetballen in een opblaasbubbel en je tegenspeler een duwtje geven om te kunnen scoren. Kom naar Kickcity Genk en beleef een onvergetelijke dag met vrienden, familie en collega

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Boek Online

Boek meerdere activiteiten en ontvang tot 30% korting!

plan een onvergetelijke dag

alles over onze activiteiten

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Boek Online

Boek meerdere activiteiten en ontvang tot 20% korting!

plan een onvergetelijke dag