KickCity Genk biedt een scala aan leuke activiteiten voor kinderen vanaf 8 jaar: spannende verjaardagsparty, een leuk schooluitje!


KickCity Genk biedt een scala aan leuke activiteiten voor kinderen vanaf 8 jaar: spannende verjaardagsparty, een leuk schooluitje of een gezellige middag met het gezin, KickCity heeft voor ieder wat wils!

Enkele van de activiteiten voor kinderen zijn:

• Kids Lasergame: In de speciale Kids Lasergame arena kunnen kinderen van alle leeftijden (vanaf 8 jaar) zich uitleven in een spannende lasergame. Met speciale lasergeweren en glow-in-the-dark elementen is dit een onvergetelijke ervaring.

• Gellyball: Gellyball is een leuke en veilige activiteit voor kinderen vanaf 8 jaar. In plaats van harde verfballetjes, gebruiken we zachte gellyballetjes die oplossen bij contact. Dit zorgt voor een spannende en spetterende ervaring.

• VR-Game op 500 m2: Stap in een compleet nieuwe wereld met de VR-game van KickCity. Kinderen vanaf 10 jaar kunnen hier verschillende VR-games spelen en samen met vrienden of familie avonturen beleven.

• Cube Challenges: Ben je op zoek naar een leuke teambuildingsactiviteit? De Cube Challenges zijn perfect voor kinderen vanaf 12 jaar. In deze uitdagende escape room met verschillende thema's moeten ze samenwerken om puzzels op te lossen en obstakels te overwinnen.

Naast deze activiteiten zijn er nog veel meer mogelijkheden bij KickCity Genk:

• Bubble Foot: Rennen, botsen en plezier maken in een gigantische bubbel!

• Menselijke Tafelvoetbal: Ervaar de spanning van een voetbalwedstrijd, maar dan in een menselijke versie!

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Boek Online

Boek meerdere activiteiten en ontvang tot 30% korting!

plan een onvergetelijke dag

alles over onze activiteiten

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Boek Online

Boek meerdere activiteiten en ontvang tot 20% korting!

plan een onvergetelijke dag